Cor Carlit Gospel

Acabes d’entrar al món màgic del gospel. Som el cor de gospel més antic de l'estat espanyol i la nostra experiència ens ha portat a poder transmetre el gospel en estat pur. Des del cor, amb autenticitat, sense barreres i amb generositat.

La temporada del 1987-1988 va començar el nostre viatge que ens ha portat fins aquí. Des d’aleshores, estem en moviment, anem creixent en tots els sentits... Vàrem començar sent 15 cantaires i ara ja som una centena... Abans havíem d’explicar que era el que cantàvem... Ara... no calen paraules... tot és sentiment. Aquesta evolució ens ha plantejat reptes que ens han dut a buscar la font pura del gospel i trobar la seva essència... treballant un repertori actual que és a l’avantguarda dels cors de renom dels EEUU.Per què gospel?

“La música gospel té una mena de màgia que porta a un estat superior. El gospel té un sentit de transcendència: comunica directament la persona que canta i la que escolta amb el seu propi Déu, amb la seva pròpia ànima. El gospel comunica i es comunica amb el cor i dóna pau, alegria, esperança. Perquè quan cantes i escoltes gospel et sents ple, és un massatge per a l’ànima. Som un grup especial que hem aconseguit que més de 100 persones tinguin un mateix sentiment i vibrin en el mateix acord. Això fa que el grup tingui una força que trasllada directament al públic i es produeix un efecte multiplicador en espiral que maximitza aquesta força.”
Anna Roqué, Directora del Cor Carlit Gospel

No hi ha dubte, el Cor Calit Gospel mou ànimes. Ànimes que canten, ànimes que escolten i, per això, volem fer arribar el gospel al màxim de gent possible en tots els àmbits i arreu del món i que puguem vibrar i gaudir tots d'aquest so.

Fa 25 anys que fem gospel i... tot just acabem de començar!!!!