Cròniques des del cor

De la Platea a l'escenari

Concert a Lloret de Mar. Dimecres, 24 d'agost de 2016, 22:00 h. Públic assistent 250 persones.

Estic davant d´un full en blanc, intentant posar en ordre els sentiments que el Cor Carlit genera. És molt difícil descriure un sentiment!
Dimecres 24 d´agost vàreu començar la temporada a Lloret, va ser un concert que, vist des de la platea, us va sortir rodó, es respirava en l´ambient la complicitat d´un públic totalment entregat, sense errors aparents (segur que vosaltres els hi vau veure, però des de baix, no es noten). Perdó, sí que vau cometre un error: vàreu començar la temporada molt i molt bé, i ara, com a mínim, ho haureu de mantenir!
Per part meva, no puc ser imparcial, sou molt bons, potser no tècnicament els millors, però sí transmetent sentiments, que, com he dit abans, no sé com descriure, així que us explicaré les sensacions que passen mentre canteu:
La pell s´esgarrifa, la gola s´ennuega, el cor es desboca i els ulls s´humitegen. Sí, tot això transmeteu, d´una manera que et fa adonar que ets viu, que gaudeixes, i això és Gospel, Gospel en estat pur.
Perdoneu, però algú ho havia de dir!
Per acabar, només dir-vos que un dia vaig jugar a un joc on el premi no són diners: vaig fer una prova per cantar amb vosaltres, i em va tocar la grossa! S´ha obert una porta davant meu, de moment, plena d´esforç, i aquest premi és una rebuda fantàstica i sobretot, tenir el luxe de poder ser una gota d´aigua en aquest mar d´emocions, que, espero, poder transmetre tant bé com feu vosaltres!
Endavant, Carlit!!!!


Sergi Galofré (the rookie)