Cròniques des del cor

El Cor Carlit Gospel emociona!

Concert a l'Esglèsia de Santa Maria del Pi de Barcelona. Divendres, 25 de novembre de 2016. Públic assistent 600 persones.

Que la Carlit emociona no és un concepte nou. Sovint ho sentim des de dins i des de fora del Cor, per comentaris i veus que ho diuen i escriuen. Però hi ha moments on aquesta emoció ens traspassa i transcendeix als mateixos cantaires que ens sorprenem en adonar-nos d'aquesta capacitat de comunicació.
I així va ser el Total Praise que vam cantar el passat 25 de novembre a l'Església del Pi. Un Total Praise total, que va fer aixecar el públic de les seves cadires i ovacionar durant uns quants minuts llargs i dolços.
I aquesta és la potència i la grandesa d'aquest Cor. Un gran Cor, tendre i alhora fort, amb ànsia d'arribar a cadascun dels que bateguen a les cadires del davant.
No importa que la directora fes el "más difícil todavía" en dirigir amb el braç dret encabestrat o que comencessin amb un homenatge al Leonard Cohen i el seu Hallelujah en un grup petit voluntariós i amb algun "misteri" desafinat pel mig...
I és que, a vegades, una cançó val un concert. Aquest Total va captivar-nos per temps. I així seguirà.
Gràcies Total Praise Carlit Forever.
Amén.


Ascen Capel